Rólunk mondták

Rólunk mondták


 

"Örömmel értesültem, hogy az idei tanévben én is az alapítványuk támogatottja lehetek. Támogatásuk nagyon sokat jelent jómagam és családom számára, mivel ez a kollégiumi költségeim jelentős részét fedezi. Hálásan köszönöm adományukat, és arra törekszem, hogy ezt a kedvességet egyszer viszonozhassam."
Baár-Madas Református Gimnázium diákja, 2020/21-es tanév

 

"Hálásan köszönöm a bizalmukat, hogy ebben az évben jómagam is részesülhetek alapítványuk támogatásából. Ez a rendkívüli év számos nehézség elé állított mindannyiunkat, így a családomat és engem is. Sok mindent újra kellett gondolni, átértelmezni. Támogatásuk révén jelentősen hozzájárulnak tehetségem kibontakoztatásához és kamatoztatásához. Amennyiben alkalmam nyílik majd rá, anyagi lehetőségeimhez mérten én is szeretném támogatni a feltörekvő tehetségeket, rászorulókat."
Baár-Madas Református Gimnázium diákja, 2020/21-es tanév  

 

"A Nagyberegi Református Líceum 7. osztályos tanulójaként ezúton szeretném megköszönni azt a segítségnyújtást, amit irántam tanúsítottak. Köszönöm az Alapítvány támogatását azt, hogy ezzel is segítettek édesanyámnak az anyagi gondjaink megoldásában. Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy tanulmányaimban sikeres lehessek."
Nagyberegi Református Líceum diákja, 7. osztály, 2021/22-es tanév 

 

"Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Kuratóriumi tagok! Mély tisztelettel és nagy szeretettel szeretném megköszönni Alapítványtól kapott támogatásomat! Középiskolásként minden igyekezetemmel összpontosítok tanulmányaimra, melyből kifolyólag nagy terveim vannak. Mivel szüleimnek igen csak korlátozott a munkaképességük, ezért nagyon nagy segítséget nyújt az önök anyagi támogatása, ezzel megkönnyítették az étkeztetési költségeimet. Kérésüket igyekszem, majd lehetőségem szerint megvalósítani, s remélem Isten segítségével tudom, majd én is támogatni a rászorulókat!"
Nagyberegi Református Líceum diákja, 2021/22-es tanév  

 

"Nagy hálával köszönöm meg a támogatást! Számomra és más támogatott diákok számára is hatalmas segítséget nyújt ez a dolog. A későbbiekben én is igyekszem más diákokat támogatni a tanulmányaikban, viszonozni ezt a gesztust."
Nagyberegi Református Líceum diákja, 6. osztály, 2021/22-es tanév 

 

"Áldás békesség! Tisztelt A Jövő Értelmiségéért Alapítvány! Szeretném megköszönni az Alapítvány által nyújtott támogatást. További munkájukhoz kívánok sok sikert, egészséget és Isten Áldását!"
Nagyberegi Református Líceum diákja, 9. osztály, 2021/22-es tanév

 

"Tisztelt Jövő Értelmiségéért Alapítvány! Örömmel értesültem, hogy támogatásukkal anyagi terheinket enyhítik. Ez a támogatás számomra és családom számára is nagy segítség, mivel nagyban fedezi étkezésemet és kollégiumi bentlakásomat, segít a tanulmányaimban. Hálásan köszönöm támogatásukat!"
Nagyberegi Református Líceum diákja, 2021/2022-es tanév

 

"Jó régen voltam már abban a táborban 2016 nyarán, de nagyon jó élmény volt és most is szívesen gondolok rá vissza, és nézem végig az ott készült képeket. Jó volt az a kicsi csapat, mert így mindenki összeismerkedhetett. Nagy élmény volt a Balaton, a paint-ball és az utazgatások is, különösen pedig a laza és kötetlen hangulat fogott meg. Örültem, hogy akkor ott lehettem abban a táborban, jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek."
Egy korábbi táborozó az Alapítvány 2016-os nagycsepelyi táborából


 

Köszönetnyilvánítás

A Nagyberegi Református Líceum vezetősége köszönetét fejezi ki A Jövő Értelmiségéért Alapítvány kuratóriumának a közelmúltban kapott jelentős összegű támogatásért. Kiemelten hálásak vagyunk volt diákunknak, Mészár János kuratóriumi tagnak, aki közbenjárt az alma materének nyújtandó anyagi segítség ügyében. Más források mellett az említett támogatás egy része is szükséges ahhoz, hogy kedvezményt tudjunk biztosítani azon tanulóink, valamint családjaik számára, akik igényelték a havi étkezési és lakhatási hozzájárulás összegének csökkentését. Az adomány fennmaradó részéből az oktatási-nevelési folyamatot segítő könyvek megvásárlását tudjuk majd fedezni. Isten áldását kívánjuk az alapítvány tevékenységére, illetve a kuratóriumi tagok személyes életére és munkájára!

Nagyberegi Református Líceum honlapja, 2020. november 26., link: http://nbrl.com.ua/koszonetnyilvanitas