Önkéntes munka

Önkéntes munkatársat keresünk

Az Alapítvány körül sok feladat adódik a napi működés során. A honlapunkon is leírt célok számos olyan teendő elvégzését igénylik, amelyhez önkéntes munkájára van szükség.   Az elvégzendő feladatok a teljesség igénye nélkül:

• Az Alapítvány levelezésének előkészítése, bonyolítása
  • Kapcsolat-felvétel partner szervezetekkel, elérhetőségek felkutatása
  •  Kapcsolattartás az Alapítvány támogatóival
  • Külföldi magyar közösségek elérhetőségeinek felkutatása
  • Rendezvények szervezésében való közreműködés

Kinek a jelentkezését várjuk?

Aki az Alapítvány céljaival azonosulni tud, és kellő indíttatást érez az Alapítvány mellett az önkéntes munkához. Előnyt jelent az egyházi és pályázati ügyekben való jártasság.

A munkavégzés helye és módja

Az Alapítvány székhelyén, illetve a kuratórium tagjaival elektronikus úton kapcsolatot tartva.  Az elvégzett munka ütemezésében rugalmasságot biztosítunk, adott esetben azonban értelemszerűen határidőket figyelembe kell vennünk.

Díjazás, költségek térítése

Az önkéntes munkáért az Alapítvány díjazást nem nyújt. A munkavégzéssel összefüggésben felmerülő költségek térítését az Alapítvány - a költségek felmerülése előtt történt egyeztetés alapján - vállalja. A közérdekű önkéntes tevékenységről szóló 2005. évi LXXXVIII. törvénynek megfelelően az önkéntes tevékenység kötelező minisztériumi regisztrációjáról gondoskodunk.

Hogyan lehet jelentkezni?

Elektronikus levélben a szaboendregyozo[kukac]gmail.com címre bemutatkozó levél, önéletrajz elküldésével.

Az önkéntes értékelése

Az önkéntes munka végeztével az Alapítvány igazolást állít ki az önkéntes tevékenységéről. Bízunk abban, hogy az Alapítvány mellett töltött időszak az önkéntes számára is hasznos lesz.